fredag 3 april 2009

50 mm f1.4

De senaste dagarna har jag rastat tre bebisar. Mig själv, Ivar och mitt inte längre så nya men helt klart försummade AFS-Nikkor 50mm f 1.4. Jävlar i mig vilken glugg. Men fast optik + barn = situationer som missas, man hinner helt enkelt inte iväg/fram. Och den extrema ljusstyrkan behövdes ju inte just dessa dagar.

Nåja.

Gillar den här bilden mycket. Ibland är bara en rutschbana en rutschbana. Helt klart snyggast utan barn i.




Igår åt jag som sagt en mycket god och trevlig lunch med Anna. Här gosar hon extremt arrangerat med min son. Hon är en fin och omtänksam människa. tack vare henne blåste jag nästan tusen pix på skor till grabben idag. Återkommer till det med ett typiskt shoppinginlägg framöver. Varje blogg med självaktning måste ha sånt, eller?






Jag vet inte varför. Men Ivar har ratat sin blåa lånade gå-vagn. (tror den är från IKEA). Och igår på öppna förskolan gick han en kilometer med en röd BRIO. Märkessnobb? Socialist? Whatever. Fick tips om att de fanns på ÖB för 179:- så saken var biff. Som synes är han väldigt nöjd. Kartongen är lika rolig dessutom. Han bara packade vårdguiden (!) och drog iväg...


Idag skiner solen! Måste firas!





Kul att ni är så många som läser. Nu skall jag, i egenskap av gräsänkling, dricka öl, lyssna på metal och spela Killzone. Manligt va?

2 kommentarer:

  1. Just den videon av Cannibal Corps hade jag missat! Såg riktigt lovande ut, men var det bara hos mig slutet saknades? Antiklimax.

    /Johnny

    SvaraRadera
  2. Tyvärr Johnny. Det där är allt som finns. Men det är så sjukt bra. Det bästa av två världar. Tightare än originalet.

    SvaraRadera