söndag 3 maj 2009

mat, igen. Bacon närmare bestämt...

LCHF är min grej. Gjorde ett test. Fuskade lite för att inte få skämmigt resultat. 

Are you addicted to bacon?

Created by Recipe Star


Sen har jag ju en av mina favoritbloggar som tidigare postat en bild på "baconaisse" vilket jag skrattat förtjust åt. Totalt osmakligt (men jag skulle garanterat smaka på den) Det är alltså en sorts mayo som är smaksatt med bacon. (utan spår av bacon, såklart) Och härom dagen såg jag till min stora lycka en burk på ett cafe i stan. Den hade dock stått framme såpass länge att ägaren avrådde mig att smaka på den. Han var chockad att någon hade öppnat den, han hade ställt fram den "på skämt".



rätt snygg burk, ju


Nu har ju även Leffe Pagrotsky råkat på en i det redan legendariska klippet om socialistiska Sverige.

Återkommer i frågan när jag provsmakat, eller ännu hellre, skaffat en burk. Om någon vet var jag kan hitta den så skriv i kommentarsfältet tack. (som ni inte sliter så mycket på...) Har dock lagt en beställning hos min korre i San Fransisco.

Jag minns även en krog i London som serverade en "secret sauce" till sina burgare. Och det var; Smält cheddar, grädde och bakonbitar. Det var inte så svårt att knäcka de ingredienserna. Det var precis så gott som man kan vänta sig bakis efter en hård klubbkväll. (åh svunna tid)

Ivar har ännu inte fått bacon. Kebab har han som sagt dock smakat i små mängder. Men allt har sin tid. Fram tills han kan tänka själv har jag en ambition att ge honom allsidig kost. Han har f.ö haft så hög feber att vi var på god väg till akuten med honom.  Så det har varit tunt med material från hans sida till bloggen. Trodde inte jag kunde frambringa sådan empati för en levande varelse. Det finns hopp.

När man skriver om fläsk så måste man lyssna på Pig Destroyer, varsågoda.


Men eftersom jag blev nostalgisk när jag tänkte på londons klubbscen 97 så blir det DrumnBass-bonus idag.



2 kommentarer:

  1. ...är han kebabintollerant??? Hemska tanke...

    SvaraRadera
  2. Nej nej, det kan omöjligt ha med det att göra. Men att bli lite sjuk av kebab då och då är ett sätt att utvecklas som människa.

    SvaraRadera